Lancering Platform Mediawijsheid Friesland

Platform Mediawijsheid Friesland start in Week van de Mediawijsheid 2019

Wanneer kies jij om aan of uit te staan? Dit is hét onderwerp van de Week van de Mediawijsheid 2019. De week is de start van Platform Mediawijsheid Friesland, die als doel heeft zowel burgers als (creatieve)bedrijven te bereiken om mediawijsheid initiatieven te ontplooien in de toekomst. Dit begint op 8 november in Leeuwarden met het kleinste mediawijsheid event dit jaar maar met grote ambities voor de toekomst. In de foyer van Neushoorn is er een open toegankelijke online bewustheid- en weerbaarheidsmarkt. Daarnaast is het platform te gast bij Storyvalley Talks tijdens het Noordelijk Film Festival: mediamakers gaan in gesprek over de vraag ‘Wat kan ik wel en niet vertellen?’ en een Instagramhacker laat zien hoe eenvoudig het is om andermans account te hacken.

Platform Mediawijsheid Friesland is een samenwerking tussen New Noardic Wave, Suksawat, Fers, ROC Friesland College, Onderzoeksgroep Cybersafety NHL Stenden, Academie Communication & Creative Business NHL Stenden en Lectoraat Organizations and Social Media NHL Stenden. De start wordt gevierd met een Fries broodje mediawijsheid.

Wil je weten wat wij van plan zijn en/of wil je meepraten over mediawijze media makers? Wees van harte welkom op 8 november. Het programma is te zien op www.weekvandemediawijsheid.nl.

Berichten gemaakt 5

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven